Info


Cauta dupa categorie:

Departamente

 

Departament Vanzari Retail

Este departamentul care se ocupa de preluarea, procesarea si finalizarea comenzilor de produse destinate utilizatorilor individuali sau firmelor de mici dimensiuni. Membrii acestui departament asigura asistenta tehnica clientilor pentru alegerea optima a produselor.

Coordonator: Lucian Mitran

 

Departament Vanzari Corporate

Companiile medii sau mari, apeleaza la experienta echipei in dezvoltarea de proiecte, participarea la licitatii sau elaborarea de oferte speciale. Aici se ofera si suport tehnic pentru configurarea de solutii complexe IT si de comunicatii.

Coordonator: Lucian Mitran

Departament Logistica

Departamentul de Logistica coordoneaza lantul aprovizionare, gestiune si livrare asigurand astfel livrarea comenzilor intr-un interval optim. Livrarile se realizeaza prin intermediul parcului auto propriu sau prin intermediul unui curier rapid, tip door-to-door, atat in Bucuresti cat si in tara.

Coordonator: Marius Gheorghe

 

Departament Service

Echipa de tehnicieni care formeaza departamentul de Service preia produsele defecte si mentine legatura cu reprezentantele producatorilor pentru optimizarea timpilor de rezolvare a evenimentelor de service aparute in perioada de garantie sau post-garantie.

Coordonator: Adrian Antohi
Email: service@emag.ro

 

Departament Relatii Clienti

Departamentul Relatii Clienti este creat pentru a fluidiza relatia dumneavoastra cu eMAG.ro. Acesta reuneste activitatile de informare si suport pentru clienti atat inainte cat si postvanzare.

Coordonator: Lucian Mitran

Email:info@emag.ro

Departamentul Sesizari si Reclamatii Clienti

Departamentul de Reclamatii si Sesizari ofera suport postvanzare si asistenta in folosirea serviciilor oferite de eMAG, tratand profesionist orice sesizare venita din partea utilizatorilor individuali sau companii.

Coordonator: Lucian Mitran
Email: sesizari@emag.ro

Ultima actualizare 18-12-2012 | Printeaza