Info


Cauta dupa categorie:

Comanda si plata

 

Cum pot comanda?

Pentru a comanda o polita de asigurare RCA pe eMAG.ro, este necesar sa parcurgeti urmatorii pasi.
1. Intrati pe pagina dedicata de Asigurari de pe site (http://www.emag.ro/asigurari-rca/) si introduceti datele personale ale masinii dumneavoastra. Fiecare camp ce trebuie completat va ofera si instructiuni detalitate de completare. Trebuie completate toate campurile pentru inregistrarea Asigurarii RCA.
2. Dupa ce completati toate campurile si apasati butonul "Afiseaza oferte", va vor fi afisate in mod automat preturile pentru 6 si 12 luni de la toate firmele de asigurare. Preturile afisate sunt cele finale; nu sunt percepute taxe suplimentare.
3. Puteti alege oferta de asigurare dorita, adaugand-o in cos ca pe orice alt produs comandat pe www.emag.ro.
4. Comanda este procesata de S.C. Safety Broker de Asigurare S.R.L., care tiparesc si livreaza polita de asigurare.

Completarea datelor se face in conditii de siguranta maxima, pagina fiind protejata folosind protocolul https.
Pot achizitiona polite de asigurari doar persoanele care au minim 18 ani, detinand astfel capacitatea deplina de a desfasura actiuni juridice.

Cum pot plati?

Asigurarile RCA comandate pe www.emag.ro pot fi platite prin urmatoarele metode: ramburs, card online, OP. La vanzare nu se emit facturi si chitante, polita in sine este si document de plata.
In cazul platii prin ordin de plata (OP), polita devine activa dupa achitarea si contabilizarea platii in contul Safety Broker de Asigurare S.R.L.

 

Incheie simplu si rapid asigurarea RCA online la cel mai mic pret. Livrare gratuita oriunde in tara!

Ultima actualizare 09-12-2011 | Printeaza